Halsløft

Med alderen mister huden elastisitet og spenst og muskel båndene på hals blir synlige. Det kan få deg til å se eldre ut en du faktisk er. Et halsløft er først og fremst et inngrep for å redusere muskel båndene. I de fleste tilfelle anbefaler vi et ansikts løft samtidig. Dette gir som regel best resultat. Det vil ofte gjøre at du ser yngre ut. Kanskje ikke yngre enn din egen alder, men yngre enn før du tok en operasjon.

Operasjonen:

Operasjonen foregår i lokalbedøvelse. De fleste sover, og merker ikke ubehag. Det legges et lite snitt under hake og huden over muskel båndene løsnes. Overflødig fett fjernes og muskel båndene sys sammen. Det legges et plaster under haken som må sitte i en uke. Da fjernes også stingene og et lite dren.

Komplikasjoner og risiko

Et halsløft gir som regel gir gode resultater, og komplikasjoner forekommer svært sjelden. Blodansamling under huden etter operasjonen, kan imidlertid skje det første døgnet etter operasjonen. Det er derfor viktig å holde seg mest mulig i ro. Blodansamlingen merkes ved unormal hevelse. Infeksjon forekommer svært sjelden. Det samme gjelder komplikasjoner som lammelse av nerver.

Priser Halsløft

  • Halsplastikk (plastysmaplastikk)Fra 23 000,-
  • Full facelift m/midtansikt + stor halsløftFra 88 000,-
  • Konsultasjon: Plastikkirurg500,-