Akne

Akne er en svært vanlig hudtilstand karakterisert ved hudormer (komedoner) og pussfylte flekker (pustler). Plagene starter vanligvis i puberteten og kan utarte seg fra noen få kviser til alvorlig grad av akne. Sykdommen kan i verste fall føre til arrdannelser og negativ innvirkning på selvtilliten. Hele 80 % i alderen 12-24 år har vært plaget med kviser. I hvilken grad sykdommen affiserer pasientene er imidlertid svært individuelt.

Det primært fire prosesser som foregår. Porene i huden tetter seg, økt talgproduksjonen økt aktivitet av aknebakterien og inflammasjon, eller betennelse. For at en aknebehandling skal være effektiv, må den evne å adressere alle de fire faktorene.

Dr Zangani er en de mest anerkjente hudlegene i Norden når det gjelder akne og akne arr behandling.

Ved Bærum Private tar vi oss tid til å lytte til våre pasienter og vi forstår hvor frustrerende akne kan være. Vi vet også hvordan kviser kan påvirke ens selvbilde, og hvordan det kan påvirke dagliglivet i møte med andre mennesker.

Vi behandler pasienter med alle grader av kviser – mild, moderat og alvorlig. Våre innovative behandlingsformer blir tilpasset hver enkel pasient basert på deres hud, hverdags aktivitet og akne type.

Å ha en sunn og frisk hud spiller en sentral rolle for vår selvtillit. Mange studier viser at tilfredshet med egen hud er svært viktig for ens selvbildet. Vi erkjenner viktigheten av dette og tar oss tid til å kommunisere og utdanne våre pasienter for å oppnå best mulig resultat.