Anti-aging

Aldringsprosessen begynner i 20-årene. Tap av elastin og kollagen (proteiner i huden) fører til slapp hud og rynker. Oftset hos kvinner får man også vertikale linjer på overleppen. Hudfornyelsen i øverste lag av huden går også mye tregere. Det fører til opphopning av døde hudceller som igjen vil gi huden en matt og livløs utseende.

Tap av underliggende fett og dermed volum fører til innsunkne kinn og øyner. Det fører også til hengende hud langs kjevelinjen.

Aldring av huden resulterer fra både indre og ytre faktorer. Indre faktorer er genene våre - farge, tekstur og elastisitet har du arvet fra foreldrene dine. Ytre faktorer er ting som du KAN kontrollere. Over 80% av aldring i ansiktet skyldes hudens første fiende, nemlig UV stråler.

Det finnes dessverre ikke en magisk løsning for å bekjempe denne prosessen.

Hos oss går vi gjennom huden din og setter opp en plan på hva som kan gjøres på kort og lang sikt. Vi kombinerer krem program som vil ligge I basis av enhver anti-aging behandling, dette i kombinasjon med fillere, toxiner, div lasere, kjemisk peel og eventuelt kirurgi.