Brystforstørrelse

En brystforstørrelse øker volumet og forbedrer formen på brystene dine. Den kan bidra til at du får den kvinnelige figuren du alltid har drømt om, eller at brystene dine blir slik de var da du var yngre. Dette fordi brystproteser løfter brystene noe opp og frem, og gjør dem fastere.

Om konsultasjonen

På konsultasjonen vil vi måle brystene veldig nøyaktig og skissere muligheter. Du vil få råd om valg av type protese og protesens volum. Rådene baseres på brystenes form (høyde, bredde, fylde, eventuelt heng), hudkvalitet og brystkassens utseende. Vi tilpasser også størrelse og form etter ditt ønske, slik at du får de brystene du vil ha. Hvilke proteser du velger er svært viktig, og det er like viktig at disse spesialtilpasses nettopp til deg. Vi setter derfor av god tid ved våre konsultasjoner slik at du får all den informasjon du behøver for å ta et riktig valg. Det er helt normalt å bruke noe tid etter konsultasjonen på å tenke og lese igjennom den informasjonen man har fått fra klinikken. Det kan være et vanskelig valg, derfor tilbyr vi en ytterligere kostnadsfri konsultasjon for at du skal føle deg trygg på at du gjør et riktig valg. Du kan få se på bilder en gang til, forsøke prøveproteser en gang til eller rett og slett gå igjennom alt en gang til.

Om Operasjonen

Av våre pasienter velger minst 2 av 4 profilerte anatomiske eller «dråpeformede» silikonproteser, fordi disse gir et svært vakkert og naturtro resultat. Anatomiske/dråpeformede proteser er ofte mer avanserte og dyrere i produksjon enn runde proteser. Om du ønsker deg brystforstørrelse med en rundere fasong så bør du velge runde silikonproteser. Dette blir også veldig fint. Normalt legges snittet i folden under brystet. Dette gir god tilgang og kontroll ved innleggelse av protesen, og når dette gjennomføres riktig så skjules arret optimalt. Operasjonen kan også gjennomføres via brystvorten, men denne tilgangen gir begrensninger på størrelsen av protesen som skal legges inn. Vi benytter kun proteser av beste kvalitet fra ledende godkjente leverandører, vanligvis Mentor eller Motiva. I dette segmentet har vi ingen begrensninger sett i forhold til kvalitetsnivået du kan velge fra. Under konsultasjonen vil du bli informert om øvrige viktige forhold knyttet til en eventuell operasjon.

Hva koster en operasjon for brystforstørrelse?

Prisen på en operasjon for brystforstørrelse er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og inngrepets omfang. Pris på brystforstørring som angis i prislisten er derfor en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på akkurat din operasjon fastsettes i samtale med lege i konsultasjonen. Du finner prislisten her.

Rutiner og prosedyrer i forkant og etterkant av en operasjon finner du her.

Priser Brystforstørrelse

  • Anatomiske brystproteserFra 38 500,-
  • Runde brystproteserFra 35 000,-
  • BrystløftFra 42 000,-
  • Brystløft med proteseFra 56 000,-
  • Brystforstørring med eget fettFra 55 000,-
  • Konsultasjon: Plastikkirurg500,-